::.a.n.e.p.s.t.u.x.k.s.'.s.:: FotoPage

By: Hanif Hilmi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Sunday, 26-Dec-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
KaK LiN's EngAGemEnt

penyambut tetamu sedang menunggu tetamu!!!
kaum wanita yang turut sera!!
hantaran piak lelaki
View all 104 photos...
erlo...26 disember...bertapak nye tarikh rasmi pertunangan diantara Muhamad Imran bin Yaakob dan kakak ku Nur Ezlin binti Mohamad Hilmi...ini lah hasil tak seberape yang aku picit kat cam akuh...kalau nak tgk gambar camera kakak aku lagi satu....pergi dekat http://ck-nana.fotopages.com hasil kamera sony...hahahah...klah...enjoy yourself...byebye....lagik satu ingat bg comment besh besh...


Saturday, 18-Dec-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
MajliS AkaD nikah yang telah diadakan di seksyen16!!

aceh...hehehe
salam jangan tak salam!!!
segak nye !!eheheh
View all 25 photos...
alhamdulillah...kerana rahmat tuhan yang esa...telah diijabkabul kan dua insan yang telah ditetapkan supaye bersatu didalam hidup...ngiahahahha....skema nye ayat akuh....ni adela hasil tangkap aku dan akaku ku yang make up tebal tuh..ngade ngade..macam die plak nak kawen..hahaha....berlaku nye majlis nih selepas isya' 18 haribulan 12.......sekian...harap pengantin kekal hingge ke anak cucu cicit pipit sepapat sepapan sekuntum senank sekun senanek dan sebagainye,,,,ngiahahaha


Wednesday, 15-Dec-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Perkare Yang berLaku Di RuMah IyAn Tanpe Ramalan..NikmatIlah...!

ish ish ish
hmmm!!!
aik wan asl ngan ko tuh..mcm beruk tak penah tgk camere lak..
View all 47 photos...
semekom sume...welcome to anip's fotopage..sape sape bley la korek korek tgk gambar hasil tangkapan camera aku yang tak seberape nih...ade candid ade yang posing maut..tapi yang maut tade lagi..aku baru je start buat page nih....so baru 1 event je la aku uat erk...karang ade majlis pernikahan umah sape ntah..pas2 majlis akak aku tunang...macam mcam la lagi...jike camera aku nih tak bermasalah or die nak tangkap gambar yang die sker...so aku akan edit la gambar nih kat fotopages nih...so korang yang dah tgk sume gambar dalam nih,,,,korang add la comment skali yer...kalau korang pon ade fotopages nih..bg la korang nye url eh...bley aku usha usha gambar korang..hahaha...kla..idup jarimentega..ska!!!


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net